MOUNTAIN ESCAPES

logomountainescapes_canyoning

Ανακαλύψτε τις συγκινήσεις της κατάβασης φαραγγιών με εκπαιδευμένους και καταρτισμένους εκπαιδευτές, όλοι τους υποκινούμενοι από το πάθος τους!

Η «Mountain Escapes» είναι το πρώτο συνδεδεμένο κέντρο στην Ελλάδα! Εκπαιδεύει και πιστοποιεί μέσω του διεθνούς οργανισμού Canyoning ICOPRO. Το κέντρο εκπαίδευσης  βρίσκεται στη Νέα Αγχίαλο, μια παραλιακή πόλη η οποία βρίσκεται 18 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Βόλου και μόλις 20 λεπτά από τα εκπαιδευτικά φαράγγια. Η σχολή έχει σχεδιαστεί ειδικά για ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική εκπαίδευση.

mountainescapesfront

Η αγάπη και το πάθος μας για την υπαίθρια περιπέτεια μας οδήγησε στην αναζήτηση των καλύτερων φυσικών τοποθεσιών στην Ελλάδα. Ανακαλύψαμε τα πιο όμορφα φαράγγια κρυμμένα μέσα στα καλύτερα ποτάμια και πολλά ενδιαφέροντα μονοπάτια για πεζοπορία. Κάποια φαράγγια είναι πιο δύσκολα και κάποια άλλα πιο προσιτά και  αυτό εξαρτάται από το επίπεδο που εσείς θα επιλέξετε. Η Mountain Escapes μπορεί σίγουρα να σας δώσει την ευκαιρία μιας εμπειρίας ζωής με την πιο φιλική ομάδα canyoning! Δημιουργεί μοναδική και πρωτότυπη διασκέδαση και μία περιπέτεια όπου θα μιλάτε για μήνες μετά το συμβάν. Επίσης, αυτά τα ταξίδια μπορούν να συνδυαστούν και  με άλλες δραστηριότητες που προτιμάτε. Αν ψάχνετε για περιπέτεια ή μια απόδραση μακριά από το άγχος της καθημερινής ζωής σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ακολουθήσετε! Αν δεν έχετε δοκιμάσει  το canyoning, είναι ένα must-do άθλημα αδρεναλίνης! Φρέσκο νερό εκτοξεύεται στο πρόσωπό σας, περιβάλλεστε από τη καταπράσινη φύση, κάνετε άλματα σε φυσικές πισίνες βράχων, κολυμπάτε κάτω από καταρράκτες και τους κατεβαίνετε με σχοινί βρίσκοντας πολύ κοντά στο νερό τους …!

Canyoning στο Πήλιο
Κατά την παραμονή σας στο Πήλιο, μπορείτε να επισπευτείτε μερικά από τα φαράγγια του Πηλίου και θα καταλάβετε ότι ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα φαράγγια σε τρία σημεία. Ξεχωρίζουν λόγω της βλάστησης τους, των εξόδων-καταλλήξεων τους  σε πανέμορφες παραλίες και φυσικά, λόγω τον μύθο των Κενταύρων που είναι κρυμμένα σε αυτά. Ο συνδυασμός του canyoning καθώς και το κολύμπι στη θάλασσα είναι σπάνια φαινόμενο!
Οι πιο θαυμαστές διαδρομές για canyoning είναι 6 και ιδιαίτερα στην Τσαγκαράδα, Ξουρίχτι, Ζαγορά και Λαμπινού. Τα φαράγγια είναι αυτά του Μέγα Γαλανόρεματος, του Μυλοποτάμου, της Φακίστρας, της Νταμούχαρης, του Λημνιώνα και της Λαμπινού. Όλα τα φαράγγια καταλήγουν σε όμορφες παραλίες! Τα φαράγγια των Κενταύρων, σε συνδυασμό με την γεωμορφολογία της περιοχής αποτελούν μια πρόκληση! Η υπέροχη θέα στο Αιγαίο κατά την κάθοδο στα φαράγγια, η όμορφη φύση και οι μαγευτικές παραλίες θα σας μαγέψουν και θα σας ικανοποιήσουν. Οι όμορφες παραλίες του ανατολικού Πηλίου ήταν ο προορισμός των μυθικών Κενταύρων, όπου κατέφθαναν εκεί μετά τη διάσχιση των φαράγγια!

Η ασφάλεια είναι το πρώτο μέλημα μας!
Οι εκπαιδευτές της Mountain Escapes, έχουν επιλεγεί  για την ωριμότητα, την κρίση, την εκπαιδευτική πείρα και τις δεξιότητες τους. Διαθέτουμε ένα γνήσιο ενδιαφέρον για τους ανθρώπους και αγάπη για τη διδασκαλία. Για εμάς είναι τόσο σημαντικό αυτό, όσο και ένα πλήρως ενισχυμένο βιογραφικό του canyoning. Κατά τη διάρκεια όλων των δραστηριοτήτων σας, οι οδηγοί σας θα είναι πολύ προσεκτικοί για να αποφύγετε πάσα τυχόν ανεπιθύμητο συμβάν. Παρ ‘όλη τη διασκέδαση και τα παιχνίδια, αυτό το άθλημα απαιτεί την καθοδήγηση ενός ειδικού. Οι εκπαιδευτές μας είναι έμπειροι canyoneers και πιστεύουν ότι η δραστηριότητα του canyoning απαιτεί σωστό εξοπλισμό, συνεχή επαγρύπνηση και μια άριστη γνώση των τεχνικών όπως και των ανάλογων τοποθεσιών.

 

Μέσα σε 3 χρόνια το εκπαιδευτικό μας κέντρο το εμπιστεύτηκαν  για την εκπαίδευση τους σε ψυχαγωγικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο άτομα από τη Βραζιλία, τη Γαλλία, τη Σλοβενία, την Ελλάδα, το Ισραήλ και συνεχίζουμε το έργο μας ενεργά και σε παγκόσμιο επίπεδο για καλύτερο και πιο ασφαλές Canyoning

PHOTO GALLERY – ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

We Love What We Do!!!

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν επιλέξει την Mountain Εscapes για τις διακοπές τους και την εκπαίδευση τους

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να έχει μέλη προερχόμενα από διαφορετικές χώρες και κουλτούρες.

Ελάτε να μας συναντήσετε…

 

Η ομάδα μας αποτελείται από ταλαντούχα και
δραστήρια άτομα.Ολοι τους μοιράζονται την αγάπη για την φύση και το canyoning!

 

Δουλεύοντας συλλογικά και έχοντας μεγάλο πάθος για την δουλειά μας – την διάσχιση φαραγγιών – , είχαμε την τιμή να βραβευτούμε ως το καλύτερο κέντρο Canyoning στον κόσμο για τις χρονιές 2013 & 2014.
Και αυτός είναι ο λόγος που συνεχίζουμε αυτό που κάνουμε με την ίδια δύναμη και τον ίδιο ζήλο κάθε χρόνο.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Τσαγκαράδα Πήλιο
Μαγνησία Ελλάδα, T.K. 37001

Email: [email protected]

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Τηλ: +306932418001