Οργανωμένες εκδρομές για εναλλακτικό τουρισμό
Ενοικιάσεις ποδηλάτων βουνού και πεζοπορία στο Πήλιο
Εναλλακτικός τουρισμός στη πράξη

Eναλλακτικός τουρισμός στο Πήλιο

bikehikepilio03 bikehikepilio04

Η Bike Or Hike είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με το να μοιράζεται το πάθος της για ποδήλατο βουνού, για περπάτημα στο Πήλιο, για εξερεύνηση, για εναλλακτική και ήπια προσέγγιση του τουρισμού με άλλους ανθρώπους απ΄όλο τον κόσμο με τις ιδέες ανησυχίες.

Με έδρα το Πήλιο ειδικευόμαστε στην ενοικίαση ποδηλάτων βουνού και του απαραίτητου εξοπλισμού. Δεν κομπάζουμε ότι ανακαλύψαμε τον κόσμο, όμως αγαπάμε αυτό που κάνουμε, που δεν είναι άλλο από το να ζούμε, να κάνουμε ποδήλατο βουνού, να περπατάμε, να διανυκτερεύουμε, και να γευόμαστε το βουνό στο οποίο έχουμε τη τύχη να ζούμε, το Πήλιο.

Αυτό ακριβώς είναι που θέλουμε να μοιραστούμε με άλλους ανθρώπους!

bikehike01 16office3

Ποδήλατο βουνού, περπάτημα στα μονοπάτια και προσεχώς καγιάκ είναι κάποιες από τις δράσεις που φιλοδοξούμε να καλύψουμε ενοικιάζοντας πλήρη εξοπλισμό διανέμοντας τον στο κατάλυμα ή στο κάμπινγκ που διαμένετε, η συνοδεύοντας σας (σε ομάδες των τεσσάρων ατόμων και άνω) με έμπειρο οδηγό.

Ο εναλλακτικός τουρισμός δεν είναι ιδέα, είναι τρόπος ζωής.

Θέλετε να ποδηλατήσουμε μαζί στο Πήλιο και να ανακαλύψουμε μαζί την κρυμένη γοητεία του βουνού των Θεών;

Επικοινωνία

Μην διστάσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικά με οργανωμένες εκδρομές με ποδήλατα, με πεζοπορία και με εναλλακτικό τουρισμό στο Πήλιο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας email ή χρησιμοποιόντας την παρακάτω φόρμα.

[email protected]

Kαι στο τήλεφωνο: +30 6982099620

Επικοινωνήσετε μαζί μας.