Σκοπός της εταιρίας είναι η υποστήριξη του πελάτη με υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών με έδρα την πόλη του Βόλου, την ομορφότερη ίσως πόλη της Ελλάδος από όπου ξεκίνησε η μυθική αργοναυτική εκστρατεία. Ξεκινώντας τις διακοπές σας από εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε το σύμπλεγμα των Σποράδων, τα νησία των Κυκλάδων, φτάνοντας ακόμη και τα πάραλια της Τουρκίας.

Η εταιρία ιδρύθηκε από ανθρώπους με αγάπη και μεράκι για τη θάλασσα και τα σκάφη και με βαθιά εμπειρία στον τομέα της ναυσιπλοοΐας.
n_g8a2058

ΣΤΟΛΟΣ m_g8a2420-dynamis-catamaran   cranchi-48   leopard38ext2portbowx800leopard-38-catamaran   2   soraya  

Γειά σας, ονομάζομαι Αλέξανδρος Τομπουλίδης, γεννήθηκα στις 23-01-1982 και ζω στο Βόλο της Θεσσαλίας στην κεντρική Ελλάδα. Η ιστιοπλοϊκή μου εμπειρία ξεκίνησε το 1991 με συμμετοχή σε αγώνες κατηγορίας Optimist και Laser. Μετά απο πολλές δικαρίσεις, το 1998 άρχισα να αγωνίζομαι στην κατηγορία ανοιχτής θαλάσσης. Ως μέρος πληρώματος έχω αγωνιστεί με 3 διαφορετικούς τύπους σκαφών και το 1999 κατακτήσαμε το ράλυ Αιγαίου. Ταυτόχρονα,ως skipper, εκτελούσα μεταφορές και παραδόσεις σκαφών και το 2000 ξεκίνησα την απασχόλησή μου σε ιστοπλοϊκά ταξίδια charter στο Αιγαίο και το Ιόνιο. Έχω διασχίσει τον Ατλαντικό μεταφέροντας σκάφη από την Καραϊβική στην Ελλάδα, καθώς και ολοκαίνουρια σκάφη από τη Γαλλία και την Κροατία, συμπεριλαμβανομένης και μιας παράδοσης σκάφους 68ft (20,7m) απο την Ελλάδα στη Σουηδία. Έχοντας αποκτήσει την ανώτατη πιστοποίηση ιστιοπλοΐας, αυτή του πλοιάρχου, το 2005 άρχισα να παραδίδω μαθήματα ως εκπαιδευτής skipper και ως εξεταστής για την άδεια ιστιοπλοΐας σε αντίστοιχη σχολή έχω παραδώσει μέχρι σήμερα 150 και πλέον άδειες skipper. Πολλοί απο τους μαθητές μου, δουλεύουν πλέον ως skippers.

Αν λοιπόν προτιμάτε έναν επαγγελματία skipper και ναυτικό, μη καπνιστή, που δεν καταναλώνει αλκοόλ, αγαπάει τα παιδιά και είναι πρόθυμος, αν το αποφασίσετε, να σας διδάξει την τέχνη της ιστιοπλοΐας θα ήταν ενδιαφέρον να έρθουμε σε επαφή και να ταξιδέψουμε παρέα.

Επιπλέον, κατέχω πτυχίο Οπτικού πανεπιστημιακού επιπέδου και κολεγιακό πτυχίο στο management.
Κάποια από τα ενδιαφέροντά μου είναι μεταξύ άλλων οι καταδύσεις, το ψαροντούφεκο, η ανάγνωση βιβλίων και φυσικά οι κοινωνικές συναναστροφές.

Δευκαλίωνος 6, Βόλος.
Τηλ.: +30 697-2336006
email : [email protected]